مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه

سلام چند ماه پیش دادگاهی داشتم من خوانده پرونده بودم عموم یه مبایعه نامه دستی بدون تاریخ و ذکر پلاک ثبتی و آدرس دقیق به دادگاه ارائه داده بود ولی اصل مبایعه نامه را ارائه نداده بود و من اصل مبایعه نامه نداشتم و قاضی‌ دادگاه قرار ابطال صادر کرد میخواستم بدونم با گذشت چند ماه عموم اصل مبایعه نامه رو ارائه نکرده من میتونم از عموم شکایت کیفری کنم بابت سندسازی و جعل امضا

پاسخ ها :

یک وکیل :

با سلام درصورتی که اقدام به تنظیم سند جعلی شده باشد بله می توانید علیه ایشون شکایت کیفری جعل و استفاده از سند مجعول در دادسرا مطرح نمایید.