مشاوره حقوقی رایگان - وسیله در منزل اجاره ای

سلام.
بنده 4 سال قبل یک واحد آپارتمان داشتم و به دلیل مسئله ای شخصی فروختم. همزمان با فروش همین واحد رو به مدت 3 سال از مالک جدید اجاره کردم. مالک جدید بعد از 2 سال خونه رو به شخص دیگری فروخت و اون شخص قبول کرد که من تا پایان قراردادم که تاریخ 1400/4/01 می باشد سکونت داشته باشم.
الان تصمیم دارم زودتر تخلیه کنم.
مسئله ای که هست این هست که من در زمانی که صاحب این ملک بودم و قبل از اقدام به فروش، برای آشپزخانه کابینت mdf زدم و قسمت جلوی آشپزخونه هم که به اصطلاح به آن میگویند اُپن رو هم مقداری از جنس و رنگِ همون کابینت زدم که این قسمت به زمین نصب نشده و متحرک هست. برای اینکه بتوان آشپزخونه را کوچک و بزرگ کرد و یک جورایی کاربرد میز ناهارخوری هم برای ما داشته و دارد.

در زمانی که خونه رو فروختم و در زمانی که همزمان اجاره کردم و بعد دوباره با شخص بعدی قراردادی نوشتم، در هیچ کدام از این قراردادها اشاره ای به این موضوع نکردم که این قسمت از کابینت مالِ من است و حتی نگفتم که هنگام پایان قرارداد اجاره، این را با خودم میبرم. الان میخواهم بلند شوم و این قسمت رو با خودم ببرم.
اما صاحبخانه میگوید این به عنوان کابینت آشپزخانه هست و وقتی ملک را برای خرید دیدند با این قسمت دیدند و میگوید اجازه نداری ببری. تمام وسایل آشپزخانه مثل گاز، هود، فر، آیفون تصویری و... در قرارداد قید شده است اما این قسمت از کابینت قید نشده و حتی زبانی هم بین هیچ کدوم از ما ها حرفی نشده بود.

لطفا بفرمایید حق با چه کسی هست و قانونی ماجرا چگونه است؟

تشکر.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

تماس بگیرید تا اشتباه نشود