مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه چک

با سلام و خسته نباشید خدمت همه.
ببخشید من با مراجعه به شورای حل اختلاف میشه چکی که از کارگر که روش نوشته حسن انجام کار استفاده کنم؟فرق اینکار با رفتن به اداره ثبت چیه؟ممنونم از همه

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

اگه روی چک نوشته شده بابت حسن انجام کار ممکنه دادگاه بهتون رای نده زیرا این موضوع قاعدتا مستند به قراردادی است که شما می بایست عدم انجام کار را توسط کارگر اثبات کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
چک حس انجام کارکارگر ازمصادیق چکهای مشروط است که شمانمیتوانید ازان استفاده کنیدمگراینکه عدم حسن انجام کارکارگرراابتداعااثبات کنید