مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمين

سلام من يه زمين داشتم كه آن رو فروختم يه مقداري از مبلغ قولنامه كه حدوداً ١٠٠ ميليون بوده قرار بوده بعد از ٣ ماه پرداخت بشه ولي خريدار نميخواد بده
من بايد چيكار كنم زمينم بهش تحويل ندادم و بلا تكليف هستم ممنون ميشم راهنمايي بكنيد

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام اولا یک اظهار نامه مبنی بر پرداخت ثمن رو به خریدار بفرستید و متعاقبا دادخواست الزام به پرداخت ثمن معامله را مطرح نمایید یا اینکه به دلیل عدم پرداخت ثمن معامله در مورد مقرر معامله را فسخ کنید