مشاوره حقوقی رایگان - سلام طلب بابت قرارداد و یا فسخ مبایعه نامه

1401یک قطعه زمین 600متری فروختم و مبلغ 3600تومان و فردا اون روز2800واریز کردند و وبت قرار شد که تاریخ 29اسفند 1401تسویه بشه متاسفانه الان 6 ماه نه جواب تلفن و نه پیداش هست ومبلغ 800تومان ما مونده و الان شنیدم فروخته و با باکسی شریک شده یا کرده من زمین چهاردیواری حساب هست پول بخواد بده داره و الان باید سریع این شخص که فروخته بهش بدونه بدهی منو بده چیکار باید بکنم ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قرارداد به دلیل عدم پرداخت کامل ثمن معامله میتوانید فسخ کنید و ملک را به مالکیت خود برگردانید.

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام چنانچه در قرارداد حق فسخ از بایت نپرداختن اقساط ثمن پیش،بینی شده میتوانید فسخ کنید در غیر اینصورت دادخواست مطالبه ثمن بدهید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
در صورت درج خیار فسخ بابت تاخیر در پرداخت ثمن ، قرارداد رو فسخ کنید ، در غیر اینصورت الزام خریدار به پرداخت کامل ثمن معامله به انضمام وجه التزام بابت تاخیر در پرداخت ثمن که البته اگه این مورد رو در قرارداد ذکر کردید و همچنین مطالبه خسارات دادرسی رو مطرح کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست مطالبه ثمن بدید اگر در قرارداد شرط فاسخ دارید میتوانید فسخ کنید