مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت مابقی ثمن معامله زمین

من سهم زمین های کشاورزی زراعی دیم را که از مقدار دقیق آن ها بی اطلاع بودم در سال 1382 به مبلغ 550000 هزار تومان به برادرزاده ام فروختم که یک برگ دست نوشته ای بین خودمون گذاشتیم و در اون دست نوشته که در نزد او بوده و هست. قرار بر این شد که مبلغ 100 هزار تومان آن را پرداخت کند و مبلغ 450 هزار تومان آن را در تاریخ 1383/6/31 پرداخت نماید و به تاریخ فوق به من یک رسید تعهد پرداخت داد.
لذا از اون تاریخ تا به حال هیچ مبلغی به من نداده و از همون تاریخ شروع به کاشت زمین های بنده تا به الان کرده و من هر چی تذکر از طریق تماس تلفنی و پیغام از طریق شورای محل به ایشان دادم ولی متأسفانه هیچ ترتیب اثری به تذکرات من نداده و به کار کشاورزی خود ادامه میداد و به تازگی از بنده شکایت کرده که من سند اون زمین ها رو به اسم او انتقال بدهم. از شما درخواست کمک و راهنمایی دارم. متشکرم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

الزام به انجام تعهد . تصرف عدوانی . مطالبه وجه راهکارهای شماست که به فراخور موضوع شما راهگشاست.جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید