مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

سلام خدمت همه وکلای عزیز .. تشکر میکنم که باصبروتامل جوابگوی ماهستن طبق این متن اجرای تبصره 1 ماده 25 قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392 در خصوص افرادی که سابقه محکومیت کیفری داشته، اما سابقه آن‌ها در حال حاضر موثر نیست آیا فرم شماره یک (فاقد سابقه کیفری) یا فرم شماره 2 (فاقد سابقه موثر کیفری) صادر و به وی تحویل می‌شود یا خیر؟با توجه به اینکه صرفاً محکومیت قطعی کیفری در جرایم عمدی طبق ماده 25 قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392 محکومٌ علیه را در مدت‌های مقرر در ذیل این ماده از حقوق اجتماعی محروم می‌کند؛ بنابراین در غیر موارد مذکور در بندهای ذیل این ماده محکومٌ علیه فاقد سابقه کیفری محسوب می‌شود و لزومی به درج در گواهی صادره نیست و باید گواهی عدم سوء‌پیشینه کیفری صادر شود. الان سوال من اینه جرمم نزاع دسته جمعی بوده 6ماه حبس بهم دادن و مربوط به هیچ کدام ازمجازات های ماده 25نیست پس چرا هنگام گرفتن سوء پیشینه فرم شماره 2 برایم صادر شده است؟؟؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.این فرم داده می شود واین مشمول ماده 25 است.یاالله