مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

با سلام. برای انحصار وراثت چه مراحلی را باید طی کرد. و دیگه اینکه آیا وسایل خانه حتما باید در فرم انحصار وراثت ثبت بشه ؟؟ و اگه خانم و آقا هر دو کارمند بودن و وسایل منزل از پول هر دونفر خریداری شده تکلیف چیه ؟؟ بسیار ممنون از راهنمایی های شما .

پاسخ ها :

فتاح  عزيز زاده

جناب آقای فتاح عزيز زاده :

سلام در فرم مخصوص معمولا لیست اموال منقول عیرمنقول و اثاث البیت را درج می نمایند.دادخواست صدور انحصار وراثت به انضمام گواهی فوت مورث و گواهی مالیاتی مربوط ب ارث و کپی کارت ملی وراث در صورت در دسترس بودن ب پیوست تقدیم می شود.

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. برای درخواست انحصار وراثت به شورای حل اختلاف محل فوت متوفی مراجعه کنید.
مدارک:
گواهی فوت
شناسنامه متوفی
کارت ملی متوفی
شناسنامه وراث...

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

مراحل آن را باید تلفنی تماس بگیرید خیر وسایل نیاز نیست قید شود