مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان آور

سلام اینجانب حدود 21 سال در مشاغل سخت و زیان آور سابقه دارم و برای بازنشستگی اقدام نمودم و سال قبل مشاغل بنده در کمیته بدوی استان به تایید هیات 5 نفره رسید ولی بیمه تامین اجتماعی به بهانه اینکه قسمتی از سابقه من سخت و زیان آور نیست از پذیرفتن آن شانه خالی کرد و به ناچار اقدام به شکایت از بیمه تامین اجتماعی به دیوان عدالت اداری جهت ملزم نمودن بیمه تامین اجتماعی به تمکین و پذیرفتن رای کمیته بدوی استان نمودم ولی رای دیوان بر علیه من و به نفع سازمان تامین اجتماعی صادر شده است و فعلا بدنبال وکیل خبره جهت تجدید نظر هستم لطفا هر جور که میتوانید مرا راهنمایی بفرمائید اگر وکیل با تجربه در این زمینه می شناسید لطفا معرفی بفرمائید تطکر

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

باسلام. وکلای دادکستری معمولا در باره اعتراض به آرای دیوان عدالت دارای تخصص هستند اما شما می توانید در محل زندگی خودتان بیشتر تحقیق کنید و از وکیل مجرب بهره ببرید