مشاوره حقوقی رایگان - دوران عقد

سلام وقتتون بخیر‌. من یک هفته است عقد کردم اما پدرم اجازه نمیدهد با همسرم تنها باشم یا شب خانه همسرم بمانم اما همسرم میگوید ما عقد رسمی هستیم و باید اجازه بدهد و حتی کنار هم بخوابیم. لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام چنانچه بخواهید این کار را انجام دهید دیگر از حق حبس خودتان نمی توانید استفاده کنید بهترین کار این است وقتی رفتید خونه مشترک اجازه همخوابی بدهید هرچند الان هم می توانید ولی عواقبش رو در نظر بگیرید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. از لحاظ قانونی و شرعی می توانید این کار را انجام دهید.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

من شرایطتون رو نمیدونم ولی پدر شما هم بیراه نمی گوید ولی شما نیاز به مشاوره دارید