مشاوره حقوقی رایگان - وکالت جهت پروانه کسب

سلام وقتتون بخیر بنده چند سال پیش یک عدد وکالت به برادرم دادم جهت گرفتن پروانه کسب مغازه پدری در زمان فعلی پروانه کسب باطل هس یعنی باید از دوباره بهش وکالت بدم برای گرفتن پروانه کسب یا با همون قبلی میتونه بدون در جریان گذاشتن بنده پروانه بگیره چون من الان نمیخوام پروانه کسب بگیره

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، اگر وکالت شما جهت گرفتن پروانه کسب بوده و وکالت در تمدید پروانه ندادید، ایشان نمی تواند تمدید کند والا میتواند، اگر وکالت بعلاعزندادید بروید ایشان را عزل کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر وکالت مدت نداشته باشد باطل نمی شود و وکیل می تواند ، مورد وکالت را انجام بدهد ولی شما می توانید با مراجعه به همان دفتر اسناد رسمی ، وکیل را عزل نمایید و ..