مشاوره حقوقی رایگان - سند محضری خودرو به عنوان ضمانت سرمایه

سلام
بنده جایی میخام سرمایه گذاری کنم و شرکت به عنوان ضمانت سرمایه من چک صیاد و سند خودرو داخل دفترخانه بنامم میزنه، ولی برگه سبز و پلاک بنام شخص دیگه ای هست.
آیا در صورت از بین رفتن سرمایه من میتونم با سندی که تو دفترخونه بنامم شده خودرو رو توقیف و بفروشم یا کلن بنام خودم برگه سبز بگیرم .... یا نه ؟؟؟
ممنون از همگی ....

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، برگ سبز معیار مالکیت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر چون اولا خودرو در تصرف شما نیست دوم شما که مالک خودرو نیستید که بتوانید خودرو
را بفروشید و خودرو فقط در رهن شما می باشد سوم باید ثابت کنید که مالک خودرو هستید و...