مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام خسته نباشید روز 13بدر در جاده دوطرفه بین روستایی هنگام دور زدن موتور سیکلتی با سرعت بسیار زیاد با قسمت جلوی سمت راننده ماشینم برخورد کرد و زنگ زدیم اورژانس چون از ناحیه پا احساس درد میکرد و چون جاده بسته شده بود ماشینو جابه جا کردم و بردم خونه و اورژانسم اون بنده خدارو برد بیمارستان چند روز بعد پدرش گفت به خاطر اینکه از بیمه استفاده کنم شکایت کردم و پلیس راه آمد کروکی کشید و گفت ماشین مقصره و عکسم گرفت و گفت اگه میخوای ماشینتو درست کنی مشکلی نیست منم ماشینمو درست کردم اومدم تهران البته گفتن برات احضاریه میاد که بیای کارا قانونیشو انجام بدی آیا نیازه برم بیمه پرونده تشکیل بدم یا جایی دیگه پیگیری کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

سلام بله چون خواه ناخواه شما محکوم میشویدبدلیل اینکه بهنظریه پلیس اعتراض نکردی.درصورت نیاز به مشاوره باپرداخت حق الزحمه درخدمتیم.