مشاوره حقوقی رایگان - تغيير نام

سلام اسم من در شناسنامه سكينه مي باشد ولي من رو دريا صدا ميزنند و وقتي جايي مجبورم كه اسم شناسنامه رو بگم به طرز عجيبي توجه ميكنن ميخواستم وكيل بگيرم احتمال قبول شدن اين پرونده هست؟ ٣٠ ساله هستم

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
بله احتمال زیادی برای موفقیت در پرونده وجود دارد.

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. احتمال پذیرش این دعوی کم هستش . از طرفی فقط یک بار امکان انجامش هست در نتیجه اگر خواستید اقدامی بکنید میتوانید شخصاً دادخواست دهید.

سید محمد عارف معصومی

جناب آقای سید محمد عارف معصومی :

نیاز به وکیل دارید.
تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص تغییر نام خدمتتان عرض کنم همانطور که شاید ساده بنظر بیاید، کاملا پیجیده و روش های گوناگونی دارد، در تغییر نام تجربه بسیار مهم است، شما از ثبت احوال و یا دادگاه می توانید اقدام نمایید، آنهم فقط یبار چه موافقت شود و چه نشودو در صورت نیاز به مشاوره تلفنی و اطلاع کامل از جزییات می تواند وارد پروفایل بنده شده و با انتخاب مشاوره تلفنی از پنل مشاوره تلفنی با بنده صحبت نمایید. موفق باشید