مشاوره حقوقی رایگان - از طریق کارت به کارت پول ریختم بحساب یک نفر جهت خرید زمین که کلاهبرداری کرده

سلام
من پارسال از طریق یکی از دوستام قرار بود برام یه زمین جور کنه بخرم، که زمین رو بهم نشون داد و بعد گفت صاحب زمین رفته شیراز برا درمان خانمش علی الحساب یه مقداری از پول رو بریز بحسابم تا بهش پرداخت کنم تا برگرده سند بنام بزنیم، من از رو اعتمادی که داشتم پرداخت کردم، خلاصه هر دفعه به یه بهانه ای یه مقدار پول از من گرفت تا کل مبلغ شد 100میلیون، بعد یهویی غیبش زد، بعدش منم مریض شدم دنبال بیماریم بودم تا چند وقتی هست شکر خدا خوب شدم. من تمام مبالغ رو بصورت کارت به کارت واریز کردم به حسابش.
میخواستم راهنمایی کنید که چطور میتونم پولم رو ازش پس بگیرم.

سپاس

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
اگر فیمابین شما قراردادی وجود دارد می توانید استناد کنید در غیر اینصورت پرداخت مال بارضایت دلیل دین شما به ان فرد است که می بایست خلاف انرا در محکمه اثبات کنید

پرسشگر :

سلام
قرارداد ندارم یعنی نمیتونم پولم رو پس بگیرم ازش

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

سلام با رسیده ای واریزی و دو شاهد می تونی علیه او دادخواست بدی البته اگر وکیل داشته باشی بهتر است

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

اگر بتونی مانورهای متقلبانه این شخص را ثابت بکنی کلاهبرداری شکایت بکن و الا مطالبه وجه شکایت بکن بگو پول دادم قرار بود زمین برام بخره نخریده پولم رو هم نمیده حتما جواب میده