مشاوره حقوقی رایگان - متراژ ساختمان

با سلام بنده سفیدکاری انجام دادم بعد متوجه شدم (گچکار قبلی) 7 میلیون از بنده اضافه گرفته تا سفیدکاری نمیکردم متوجه نمیشدم جا داره بگم استا کار سفید کار با گچکار قبلی فرق میکنه الان دید که متراژ کمتر از اونی هست که گرفته برگشته میگه قیمت بالکن ها جداست و هر بالکن یک میلیون حساب میشه من یک بالکن 13 متری و یک بالکن 10 متری دارم اینا رو شش میلیون برام حساب میکنه البته حرفی نزده بود بابت بالکن هه توافق ما فقط متری از 9 تومن بود ممنون میشم راهنمایی بکنید لازمه بگم بین ما قراردادی نیست

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. نیازی به قرارداد مکتوب نیست. شما می توانید مطالبه ی وجه نمایید.