مشاوره حقوقی رایگان - برقراری حقوق مادر و پدر

پدر و مادرم هر دو بازنشسته ی ارتش میباشند
سالها پیش پدر فوت کرده و حقوقش تحت عنوان مستمری به مادر داده میشد و در عین حال مادر خودش حقوق داشت
چگونه میتوانم هر دو مستمری را دریافت کنم؟
چون هریک به تنهایی مبلغی ناچیز و بدون کاربرد است؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام اولا درصورتی که مادر مستمری بگیر باشد قانونا مستمری پدر به ایشان پرداخت نمی گردد ودر ثانی شما ذکر ننمودید که خانم یا اقا هستید در صورتی که خانم باشید وازدواج ننموده باشید وفاقد هرگونه حقوق ومستمری باشید در حال حاضر اگر مادر در قید حیات باشند کل حقوق پدر ودر صورت فوت مادر به شما تنها یک مستمری انهم با انتخاب شما بالاترین حقوق تعلق می گیرد