مشاوره حقوقی رایگان - کسری خدمت

ایا موضوع کم شدن کسری خدمت صحت داره؟

پاسخ ها :

کسری خدمت سربازی

سوالات مرتبط

کسری خدمت سربازی
سلام من 15 ماه خدمتم درشهر که بیشترازسی صد کیلومترازشهرم دور بوده خدمت کردم حالا این 3ماه کسری اندازه پانزده ماه بهم میخوره؟...
کسری منطقه پدر
سلام و درود پدر بنده درسال های 18/9/1374 سلام و درود پدر بنده درسال های 18/9/1374 ...18/9/1376 در آذربایجان غربی (ارومیه) سرباز زندان بوده،یگان خدمتی:نیرو‌انتظامی محل ترخیص:ناجا آیا شامل کسری پدر...
ماده 128 ناجا
سلام وقت بخیر من پرسنل بازنشسته ناجا هستم در زمان خدمت به دلیل مشغله استرس زا دچار دیابت شدم وبا نظرشورای عالی پزشکی با 28سال و 10ماه بازنشسته شدم و ناجا سنوات 30ساله را به من نداده آیا میتونم اقدام ...
کسری خدمت
سلام خسته نباشید.پدربنده ازسال67.5.18تاسال69.5.18دراندیمشک دردوره ی ضرورت21ماه سربازی کرده وکارت ایثارگری نداره ایا کسری خدمت 12روزبه ازای هرماه به من تعلق میگیره...
کارت ایثارگری یا کارت احتیاط و کسری خدمت
سلام وقتتون بخیر پدر بنده از سال 68 تا 70 توی استان زاهدان یکی از پاسگاه های مرزی مرز میرجاوه خدمت کرده خواستم بدونم منطقه عملیاتی یا جنگی محسوب میشه و اینکه میتونم کارت ایثار یا کارت احتیاط بگیرم و د...