مشاوره حقوقی رایگان - سلب حضانت مبنی بر رابطه نامشروع غیر زنا

سلام خسته نباشید میخام بدونم با محکومیت در دادگاه کیفری مبنی بر رابطه نامشروع غیر از زنا آیا بنده سلب حضانت میشم این اولین پرونده کیفری منه ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

لیلی خسروی حقیقی

لیلی خسروی حقیقی :

در صورت وجود یک یا چند مورد از مصادیق ذکر شده در قانون ، قاضی می تواند حکم به سلب حضانت از دارنده آن صادر نماید . مصادیق عدم مواظبت و انحطاط اخلاقی والدین مطابق ماده 1173 شامل موارد زیر است :1-اعتیاد زیان اور به الکل مواد مخدر و قمار 2- اشتهار به فساد اخلاق و فحشا 3 - ابتلاء به بیماری های روانی با تشخیص پزشک قانونی 4 - سوء استفاده از طفل یا اجبار او به ورود در مشاغل ضد اخلاقی مانند فساد و فحشاء ، تکدی گری و قاچاق 5- - تکرار ضرب و جرح خارج از حد متعارف پس بنا براین مورد شما از مصادیق این ماده خارج است البته توجه هم داشته باشید که این موار حصری نیست و گاهی مقام قضایی با تفسیر موسع از موضوع حکم به سلب حضانت هم میدهد