مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات فرزند

من و همسرم 11 سال طلاق گرفتم به خاطر خانواده که خونه اش موادکشی باز کردبود و نماندن همسرم به خاطر راه دور همسرم بچه رو به مهریه برداشته هر بار میرم قایم میشن بچه هم عادت کرده به مادرش من چطوری میتونم بچه رو از اون آتش دربیارم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگرمادرصلاحیت حضانت طفل رانداشته باشد باید بااثبات دردادگاه خانواده دعوای درخواست حضانت طفل رامطرح کنید