مشاوره حقوقی رایگان - پارگی رباط و مینیسک پای چپ

سلام خسته نباشید من سرباز نیرو دریایی هستم درحین خدمت چون خدمه توپ بودم زانو درد شدید داشتم وقتی ام ار ای گرفتم گفتن مینیسک خارجی و رباط صلیبی پاره الان عمل کردم خونه هستم میخاستم بدونم امکانش هست وقتی برگشتم یگانم درخواست غرامت کنم سپاس گذارم اگه راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

محمد قائمی مهر

جناب آقای محمد قائمی مهر :

با سلام ؛ اگر چنانچه آسیب وارده بر اثر انجام ماموریت های محول شده توسط مافوق و یا حین ماموریت باشد و پس از تایید یگان مربوطه ؛ کمسیون پزشکی نیز این موضوع را تایید نماید ؛ قابل مطالبه می باشد .