مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام، من ماشینم صفر هست مدل 99, پشت چراغ بودم که یه خانوم اومد زد به ماشینم و ایشون مقصر بود، مبلغ 1300 از بیمه دریافت شد و بنده بعد از مراجعه به شورای حل اختلاف شکایت کردم و درخواست ضرر زیان دادم و کارشناس مبلغ 7200 برای من کارشناسی کرد و بنده مبلغ 700 تومان هم تا به حال خرج کردم، بهم گفتن میخواین اموالشونو توقیف کنیم گفتم نه همینجوری میخوام بره جلو ، امروز روز دادگاه بود و ایشون نیومدن و مدعی شدن داخل ثنا ندیدن دادخواستو، برای شنبه قرار شد که بیان، سوال اول این که میتونن بزنن زیرش و پول ندن؟؟
سوال دوم اگه نیان چجوری باید مراحلو جلو ببریم و دستم به جایی بند هست یا نه؟
سوم این که میتونم الان اموالشو توقیف کنم یا نه؟
سپاس از شما بزرگواران

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
درصورتیکه ابلاغیه وقت رسیدگی را در سامانه ابلاغات الکترونیکی ثنا مشاهده کرده باشند ،قطعا تاییدیه سیستمی ابلاغ الکترونیکی در سیستم موجود است و نمیتوانند ادعا کنند که ابلاغیه را مشاهده نکرده اند.
اگر رای صادر و قطعی شود ،ملزم به اجرای رای صادره هستند و درغیراینصورت ضمانت اجرای حکم صادره ، توقیف اموال و درصورتیکه اموالی از ایشان یافت نشود ، جلب و بازداشت تا زمان پرداخت یا قبول اعسار یا رضایت شماست .
میتوانید با تقدیم درخواست تامین خواسته ،معادل مبلغ خواسته از اموال ایشان توقیف کنید اما صدور و اجرای قرار تامین خواسته ،منوط به تودیع خسارت احتمالی طبق نظر مرجع قضایی است.
عدم حضور طرف مقابل در جلسه رسیدگی تاثیری در رسیدگی ندارد و رای صادره غیابی و قابل واخواهی خواهد بود .
موفق باشید