مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت خودرو همسایه برای خروج از پارکینگ

سلا
همسایه با گذاشتن اتومبیل در حیاط مشاعی مانع از خروج ماشین بنده از پارکینگ برای بردن فرزندم به درمانگاه شده بود و هر چقدر هم که به موبایل او و آپارتمان او زنگ زدم، جواب نداد. من هم به پلیس 110 زنگ زدم و پلیس آمد و گزارش نوشت و حالا برای اثبات آیا شاهد نیاز است؟
در حالی که فقط خانواده ام در آپارتمان بودند و شاهد می باشند.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله شاهد داشته باشید و گزارش کلانتری کفایت میکند