مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه

با عرض سلام.
سال گذشته دادخواست حقوقی مطرح کردم که با نظر کارشناس مبلغی هم لحاظ شد و مبلغ هم گرفتم اما با توجه به تورم و کم محاسبه کردن اون مبلغ اصلا اون مبلغ واقعی که طبق محاسبه خودم باید به من تعلق میگرفت نبود ولی به هر جهت تمام شد و پرونده هم مختومه شد.
تقریبا یک سال قبل از مطرح کردن دادخواست بنده به خوانده پرونده اظهارنامه فرستادم. آیا الان که من مبلغی که مشخص شده بود را گرفتم و کلا کار اون پرونده تمام شده میتوانم دادخواست تاخیر تادیه از زمان ارسال اظهارنامه تا زمان اجرای حکم را بدهم که تقریبا دو سال میشود. از زمان ارسال اظهارنامه تا اجرای حکم که بنده مبلغ رو گرفتم. آیا اگر که پیگیری کنم نتیجه میگیرم؟ با تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید اظهارنامه ودادنامه ها مطالعه شوند حضوری تشریف بیارید دفتر