مشاوره حقوقی رایگان - مصاحبه استخدامی

سلام.
روز مصاحبه هنگام خروج رقیب من از اتاق مصاحبه، یکی از مصاحبه گر ها از اتاق بیرون اومد و با رقیب من یک صحبت و خوش و بش داشتند و بعد رقیب من مدام تشکر میکرد.
اون آقای مصاحبه گر میگفت خانم ... به من زنگ بزن یا بمون این مصاحبه تمام بشود. همچنان که این خانم میرفت این آقا باز او را صدا میکرد که بمونی و نرو.
نوبت به مصاحبه ی من رسید. همون آقا متاسفانه 19 امتیاز مقام کشوری و سایر موارد رو نداد و دبه کرد و گفت این ها قبول نیست و با من بحث نکن و نصف جلسه بیرون بود و اگر بود هم مشغول تلفن بود.
مدام با زبان بدن حرکاتی داشت که انگار نظر او برای استخدام من منفی هست.
بعد از یک ماه در مدرسه ای که کار میکنم متوجه شدم اون آقای مصاحبه گر و همان خانم رقیب قبل از مصاحبه جلسه داشتند و در مدرسه و آشنا و همکار بودند.( در یک مدرسه کنکوری)
من فکر نکنم مدیر پشت مدرس کنکورش رو خالی کند برای من شهادت بدهد.
چی کار کنم؟ واسه مدارک میشود اعتراض کنم؟
این رابطه رو چطور اثبات کنم؟

پاسخ ها :

مصاحبه استخدامی استخدام آموزش و پرورش استخدام