مشاوره حقوقی رایگان - استخدام

با سلام . من سالها پیش یعنی سال 1388-1389 در یک آزمون استخدامی در هلال احمر خراسان جنوبی ثبت نام کردم . از بین 120 نفر که در این آزمون ثبت نام کرده بودند اول شدم . روزی را مشخص کردند برای مصاحبه و من برای مصاحبه رفتم . به من گفتند شما که اول شدید نیاز به مصاحبه نداشتید . با این حال من در مصاحبه شرکت کردم و مصاحبه دادم . اما بعد از یک سال خبری نشد . پیگیری کردم و دیدم که کس دیگری را به جای من انتخاب کردند . حالا آیا میتونم شکایت کنم ....

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام با گرفتن پرینت از حساب بانکی و تقدیم دادخواست می توانید مطالبه کنید برای نوشتن دادخواست حتما با وکیل مشورت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله در دیوان عدالت اداری شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری می توانید شکایت خود را پیگیری کنید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام در صورت در اختیار داشتن مدارک و مستندات کافی شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق هسته گزینش حلال احمر پیگیری کنید و نهایتا در دیوان عدالت اداری قابل پیگیری هست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می توانید از طریق دیوان محترم عدالت اداری پیگیری نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را مطرح کنید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

چون خودتون به خودتون این مصاحبه رو تحمیل کردید بنابراین بله امکان رد شدن قانونی شما هست و غیرقابل پیگیری هستش

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

به دیوان عدالت اداری طرح دعوا نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله از طریق دیوان عدالت اداری می توانید پیگیری نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از طریق دیوان عدالت اداری اقدام کنید

مهدی عابدمسرورخواه

جناب آقای مهدی عابدمسرورخواه :

درود برشما
ازطریق دیوان عدالت پیگیری نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ابتدا از طریق گزینش خود سازمان اقدام نمایید و با ارایه اسناد و مدارک متقن به دیوان عدالت اداری اعتراض نماید