مشاوره حقوقی رایگان - طلاق مقدم تر است یا فوت یکی از طرفین

سلام
پدر و مادر دوست من چند سال پیش از هم جدا شده اند و بعد از طلاق پدر فوت میکنه
ایا الان در مصاحبه استخدامی باید طلاق هم مطرح شود؟ یا فقط بگوید پدر فوت کرده کافیه؟ اصل مطلب اینکه طلاق مقدم تر است یا فوت فرد؟
متشکرم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مشکلی ایجاد نمیشود طلاق گرفتن جرم نیست

یک وکیل

طلاق مقدم هست مشخصه .در مصاحبه بستگی به نوع سئوال داره

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در مصاحبه همیشه صداقت داشته باشید . هر سوالی پرسیده اند در محدوده همان سوال پاسخ دهید و پاسخ اضافه نیاز نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام فقط اعلام کنید که پدرم فوت شده است و با مادرم زندگی میکنم