مشاوره حقوقی رایگان - آزمون استخدامی دستگاه اجرایی شرکت کردم

در آزمون استخدامی دستگاه اجرایی برای تصدی کارشناس حقوقی جهاد کشاورزی شرکت کردم، در اعلام نتایج جزء سه نفر دعوت شده به تأیید مدارک بودم، طبق روال مدارک دادم، تأیید شدم و به مرحله مصاحبه دعوت شدم.
متوجه شدم دونفر دیگر قبول شده در مرحله تحویل مدارک که رشته فقه و حقوق داشتن بدلیل نداشتن مدرک تحصیلی خواسته شده در دفترچه استخدامی رد شدند و طبق روال و قانون نفرات چهارم و پنجم جایگزین آنها شدند.
بعد از اعتراض آنها دوباره به مصاحبه دعوت شدند و در مصاحبه هر پنچ نفر شرکت کردیم
حالا سوال اینجاست چگونه برای شغلی که سه برابر ظرفیت به مصاحبه دعوت می‌شوند پنچ نفر دعوت شده اند؟
سوال دوم چگونه افرادی که بدلیل نداشتن گرایش خواسته شده در دفترچه استخدامی رد می‌شوند و بعد از اعتراض دوباره تأیید می‌شوند؟

سوم در دفترچه استخدامی گرایش های مورد نیاز در مقاطع مختلف به تفصیل ذکر شده اند، ولی‌ گرايش فقه و حقوق در هیچ یک از مقاطع بعنوان گرایش مورد نیاز ذکر نشده است،چگونه می‌شود که به مصاحبه دعوت می‌شوند؟

پنجم هنوز نتیجه نهایی مصاحبه اعلام نشده است،آیا میتوانم اعتراض کنم؟ کی و چگونه باید اعتراض کنم؟

ششم درصورت اعتراض جواب چه خواهد بود؟

خیلی خوشحال میشم راهنمایی کنید
ممنون از وقتی که می‌گذارید
اجرکم عندا...

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام در صورتی که اعتراضی داشته باشید می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق دیوان پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

صبر کن اگر قبول نشدی به دیوان عدالت شکایت کن

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی قبولی اعتراض و شرکت افراد مذبور در روند مصاحبه مجدد به منظور قبولی قطعی ایشان نیست و بهتر است کمی صبر به خرج بدهید تا نتیجه نهایی مشخص بشود
پاسخ سوال دوم و سوم تان تماما در حیطه ارگان مربوطه است که باید از ایشان سوال نمایید ، اما در حالت کلی اینکه رشته فقه و حقوق آیا می تواند ذی صلاح در تصدی مشاوره حقوقی یک ارگان باشد بنظر بنده بله می تواند چرا که منظور از رشته حقوق‌ و گرایش های مربوطه در این رشته دریای وسیعی از رشته های مختلف را مشمول می شود چه بسا هنگامی که فارغ‌التحصیلان رشته ثبت جزو زیر مجموعه رشته حقوق به حساب می آیند دیگر صحبت در خصوص رشته فقه و حقوق کمی غیر منصفانه است !!!
در خصوص سوال پنج و شش : در صورتی که جواب نهایی اعلام شد و مردود بودید مستدل و مستند به اعلام نتیجه اعتراض نموده و از طریق دیوان نیز پیگیری لازم را انجام دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اجازه بدهید نتایج اعلام شوند

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
از طریق هسته گزینش استخدامی اقدام نمایید و در صورت عدم نتیجه در دیوان عدالت اداری طرح دعوا نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ازارگان مربوطه پیگیری کنید در صورت عدم قبولی می توانید به دیوان عدالت اداری اعتراض کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید نتیجه اعلام ودر صورت عدم قبولی نسبت به نظر گزینش اعتراض تا در هسته گزینش ویا هیات عالی مجددا بررسی، شود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سوال بسيط و پاسخ نيز مطوّل خواهد بود