مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام.بنده 1سال پیش به دوستم در قبال 20میلیون تومان ،20 میلیون سفته به نام خودش دادم .و قرار شد با سود برگردانم.که تا به حال 28 میلیون دادم.ولی 28 میلیون در طول این یک سال به حساب خودش وعمدتا حساب همسرش واریز کردم.حال او میگوید پولی به ما ندادی و رفته شکایت کرده.کل مبالغ واریزی را پرینت دارم و پیامک که خودش گفته بزن به حساب خانمم را پرینت گرفتم که ارائه دهم.حال کمکم کنید که آیا میتوانم با پرینت ها و پیامک ها ثابت کنم که28میلیون دادم یا نه؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. بله. دلایلتون رو بزارید رو پرونده، اکثرا مورد پذیرش دادگاه قرار می گیرد.

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
بله می توانید با ارائه دلایل و مدارک و فیش های واریزی همچنین متن پیامک ها که حاکی از حواله دادن به همسرش هست را استناد نمایید