مشاوره حقوقی رایگان - برداشت وجه از حساب بانکی متوفی

باسلام پدرم دو ماه هست فوت شده مغازه هایی داشتند که در اجاره بود و مستاجرها ماهیانه اجاره رو به حساب بانکی پدرم واریز میکردند. بعد از فوت متوجه شدم با کارت بانکی ابوی مرحومم یکی از ورثه پول های واریزی را به حساب خودش انتقال داده است و میگوید املاک با سند عادی به من مصالحه شده و پول ها متعلق به من است. میخواهم شکایت کنم ولی عنوان رانمیدانم خواهش میکنم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با در دست داشتن انحصار وراثت ، درخواست دستور موقت مبنی بر مسدودی حساب پدر مرحومتان را بخواهید و به همراه آن دادخواست تقسیم ماترک و در صورت عدم امکان تقسیم فروش و تقسیم ثمن به نسبت حصه را بخواهید.