مشاوره حقوقی رایگان - سابقه

با عرض سلام و خسته نباشید به مدیر محترم. ببخشید منو بخاطر شرب خمر گرفتن یک شب بازداشـتگاه بودم روز بعد منو بردن دادگاه به دلیل نبودن وقت برای رسیدگی به پروندم منو دو روز فرستادن زندان هم ازم اثر انگشت گرفتن هم عکس ولی با فیش حقوقی آمدم بیرون حکم صادره شده ام 80 ضربه شلاق حد بود که بعد دو ماه خوردم الان میخوام بدونم میتونم توو کار دولتی برم یا نه این سابقه پاک میشه یا نه؟ ممنونم

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام بتوجه به اینکه مجازات شما حدود است لذا از زمان اجرای شلاق دو سال سوء پیشینه موثر خواهید داشت