مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید ملک ارثی

با سلام. برای فروش ملک ورثه ای که دادگاه رای به فروش داده نیاز به خلع ید هست یا نه؟

پاسخ ها :

ايده  فرج الهي

ايده فرج الهي :

استان :

بستگی به این دارد که متصرف فعلی شخص ثالث است یا یکی از وراث ، اگر از وراث است پس از مزایده در صورت عدم قبول وجه سهم الارث ، وجه به حساب دادگستری واریز و ملک توسط دادورز اجرا تحویل خریدار می گردد و در صورتیکه شخص ثالث متصرف باشد ، باید دید 1-مدرکی دال بر اذن از متوفی دارد یا خیر؟ 2- مدرکی دال بر مالکیت دارد یا خیر ؟ 3- به نحو عدوان یا به تبانی با یکی از وراث متصرف گردیده یا خیر ؟ اگر در فرض های اخیر باشد ، رفع تصرف عدوانی تقاضا می شود ولی دعوای خلع ید الزاما می بایست توسط مالک به همراه سند رسمی اقامه گردد.