مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی

با سلام و عرض خسته نباشی.
پنجاه سال قبل بر اثر طغیان آب، رودخانه مسیر اصلی خود را تغییر و موجب گردید خانه های مسکونی و زمینهای کشاورزی پدربزرگم طعمه قرار گیرد و بعد از پسرفت آب زمینمان را احیاء نمودیم و به مدت سی سال است که زمین را به زیر کشت میبریم.
اکنون سازمان آب گیلان مدعی مالکیت آن می باشد آیا سازمان آب می تواند دادخواست کیفری به عنوان تصرف عدوانی بر علیه من ارائه دهد؟
و آیا عوامل غیرمترقبه نقض مالکیت می نماید؟

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

می تواند پرونده کیفری علیه شما مطرح کند و در صورتی که مدارک وعکسهای هوایی سال های قبل مالکیت شما را اثبات نماید مشکلی برا شما پیش نخواهد آمد