مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

باسلام
یه چک 20میلیونی داشتم پولشم ریختم طرف وصول کرده ولی از ثبت اقدام کرده ماشینمو توقیف کرده منم از توقیفی خبر نداشتم 6 ماه پیشم چکو برده بانک پولشو گرفته ولی رفع توقیف نمیکنه. شهرشم از شهر ما دوره. زنگم میزنم جواب نمیده

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سللم. با مدارک کامل به یک وکیل دادگستری مراجعه کنید. موضوع شما نیلز به بررسی دقیق مدارک دارد.