مشاوره حقوقی رایگان - بیمه مسئولیت

سلام
آیا پیمانکار سرویس مدارس از نظر قانونی میتونه از راننده امضا بگیره که اگر در حین کار یا همون سرویس دهی واسش اتفاقی بیفته خسارت جرحی راننده و اتومبیلش بعهده ی راننده س؟
واگر بخواد بیمه مسئولیت انجام بده آیا یک کار بی جهتیه و لازم نیست؟
من بهشون پیشنهاد دادم و گفتن ازشون امضا میگیرن و کلا یه هزینه اضافه س!

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام علیکم شب بخیر
امضا گرفتن پیمانکار چیزی به مسئولیت شما اضافه یا کم نمیکند ولی اگر خود را بیمه مسولیت کنید بهتر است