مشاوره حقوقی رایگان - برای ازادی سندی که توقیف شده

باسلام و خسته نباشید
من حدود یکسال و نیم پیش برای یک چک صدوپنجاه میلیون تومانی چندروز زندان بودم بعد مادرم سند خانه خودش را گذاشت و ازاد شدم چند ماه بعد حکم قطعی یکسال حبس و پرداخت مبلغ چک را برام صادر کردن ولی من خودم را معرفی نکردم تا اینکه به مادرم ابلاغ شد که منا تحویل بده ولی باز هم نرفتیم الان حکم توقیف سند خونه اومده و کارشناس اومده خونه را قیمت کرده که بزارن مزایده ایا حالا اگه پول طرف را بخواهیم قسطی بدیم که خونه ازاد بشه راه حلی داره ممنون میشم که کمکم کنید

پاسخ ها :

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
باید خودتان را معرفی کنید
اگر مادرتان مبلغ را پرداخت کند
سندش ازاد خواهد شد
و شما هم میتوانید دادخواست اعسار بدهید

شریف توکلیان

جناب آقای شریف توکلیان :

سلام.در خصوص یک سال حبس باید رضایت طرف را بگیرید.
در خصوص مبلغ چنانچه محکوم شده اید میتوانید دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به تقدیم دادگاه کنید تا قسطی بشه