مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

سلام. من یک خانوم متاهل هستم که یقین دارم همسرم با یک زن دیگر رابطه دارد. چندین بار پیام هاش رو در گوشی اش دیدم و اما رابطه جنسی رو مطمئن نیستم و هر بار که پیام ها رو دیدم و به او گفتم حاشا کرده و زیربار نرفته است. میخواستم بدونم اگر من در خونه ام دوربین کار بگذارم و فیلمی از همسرم با اون خانوم ضبط کنم، اگر در حد صحبت کردن باشند و مشخص باشد با هم دوست هستند ولی رابطه جنسی در فیلم نباشد، من میتونم با اون فیلم از همسرم شکایت کنم و تقاضای طلاق و مهریه بدهم؟ یک دختر سه سال و نیم هم دارم و دادگاه در مورد حضانت دخترم چه حکمی میدهد؟ میتونم به خاطر روابط بی بند و بار همسرم دخترم رو از او بگیرم؟ با تشکر.

پاسخ ها :

مهدی گلریز

جناب آقای مهدی گلریز:

با سلام مخاطب گرامی
1. فیلم گرفتن نهایت رابطه نامشروع را اثبات بکند نه رابطه جنسی کامل! و اینکه تحت شرایطی می شود که حتی رابطه نامشروع هم نشود اثبات کرد .
2. اقدام به مهریه ربطی به رابطه نامشروع ندارد و شما می توانید همین الان هم اقدام به اجرا بکنید.
3. دختر تا 7 سالگی اولویت در حضانت مادر هست و بعد از بلوغ یعنی 9 سالگی خودش باید تصمیم بگیره که پیش چه کسی باشد.