مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند و بردن قطعات موتور سیکلت

با سلام
بهمن ماه 99 اقدام به خرید یک دستگاه موتورسیکلت کردم و مقرر شد روز 5 اسفند فروشنده سند را بنام من بزند. اقدام به نوشتن قولنامه کردیم و پای قولنامه را امضا کردیم بدون اثر انگشت. امضای شاهد هم پای قولنامه نیست.
به علت اینکه موتورسیکلت از نظر ظاهری و فنی خرج داشت فروشنده گفت اگر بخواهی مبلغی اضافه میگیرم و کلیه ایرادات را رفع میکنم. تعدادی از ایرادات در قولنامه نوشته شد و پایش را امضا کردیم که اگر من بخواهم مبلغی جداگانه بدم و ایشان اقدام به رفع مشکلات نماید.
بعد از گذشت چند روز در پیام رسان واتساپ به ایشان لیستی از ایرادات فرستادم و ایشان قبول کردند که انجام دهند و متن و صوت توافق حاصل شده و فیلم پارکینگ منزل که ایشان اقدام به باز کردن وسایل کردند موجود‌.
ایشان بخاطر اینکه وکالت فروش به من بدهند از کلیه مدارک موتورسیکلت فقط بیمه نامه را به من دادند.
بعد 15 روز ایشان اقدام به جابجایی منزل و خاموش کردن تلفن همراه نموده و فقط هرزگاهی نه موبایل را روشن میکند و پیامک میدهد و در واتساپ پیام میدهد.
ایشان میگوید سند موتور را جایی گرویی گذاشته و پول ندارد ازاد کند که بنام من بزند چندین ماه هست بنام نمی زند
کلیه وسایل موتورسیکلت را که برده برای تعمیر هم تعمیر نکرده و به من پس نمیدهد، ارزش حدودی فعلی ان وسایل حدود 20 میلیون تومان.
هر بار هم قصد اخاذی دارد که فلان تومان بریز وسایل را بدهم.
هر وقت خودم بخواهم وسایل رو میدم و ...
الان لاشه ی موتور سیکلت در پارکینگ منزل من، مدارک وسیله دست ایشان و بنام من نمیزند، قطعات رو برای تعمیر و تعویض باز کرده برده و پس نمیاورد. پول معامله را هم کامل گرفته، اجرت تعمیر قطعات رو هم کامل گرفته.
چکار باید بکنم؟ ارزش روز موتورسیکلت حدود 50 تومان

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

سلام اول یک دادخواست مطالبه خسارات وارده با جلب نظر کارشناس رسمی به شورای حل اختلاف بدهید بعد هم یک دادخواست برای انتقال سند