مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری وراث برای تقسیم ارث

سلام. پدرم فوت کرده است. رفتم بانک انحصار وراثت هم گرفتم و برای گرفتن سهم الارث از بانک میگوید حتما باید همه ورثه باشند که سهم همه رو بدهند. من میخواهم سهم خودم بگیرم باید چی کار کنم؟ بانک هم میگوید حتما همه ورثه باید باشند و اون ها اقدام نمیکنند. بانک هم پرسیدم میگوید نمیشود. آیا راهی هست؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
بله باید با اخذ گواهی انحصار وراثت و سپس ارائه دادخواست تقسیم ترکه به دادگاه حقوقی ، درخواست تقسیم ترکه را بدهید و با دستور دادگاه سهم هریک از ورثه داده میشود.
موفق باشید