مشاوره حقوقی رایگان - سند رسمی تهران

سلام وقت بخیر ما در تهران خونه داریم اما سند نداره دادگاه رای داده که ملک در بازداشت هستش که بعد از گذشت حدود 25 روز اینا از ثبت اسناد استعلام گرفتیم نوشته ملک مزبور فاقد بازداشت می باشد می خواستم بدونم صدور رای دادگاه تجدید نظر و صدور سند چقدر طول میکشه؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام صدور رای تجدید نظر تابع شرایط وحجم پرونده های مرجوعه به دادگاه است ودر مورد صدور سند تابع نحوه پیگیری وپشتکار متقاضای در ادامه فرایند وپورسه صدور سند است .