مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

سلام عرض ارادت
بنده منزلم نزدیک به هتلی هست که دائم با صداهای فشفشه و ترقه نصف شب باید تنم بلرزه و همینطور از پنجرهاش داخل حیاط منزلم کاملا مشخص هست و میهمانان دائم دید دارن در حیاط منزلم.
چند روز پیش وقتی مسافران هتل که یکی از تیمها بودن داخل پنجره تردد داشتن بنده پیامی دقیقا به این عنوان متن به صاحب هتل دادم که این از ترقه و فشفشه هاتون اینم از مسافرات که توی پنجره هتل تا نیم قد اومدن بیرون میتونی جلوشونا بگیری یا خودم اقدام کنم ما اینجا آسایش میخوایم میفهمی. این هشدار آخر بود.
حالا ایشون از من شکایت کرده که تهدیدش کردم سوالم اینه که آیا پیام من طبق ماده 669 تهدید محسوب میشه یا نه. با تشکر از شما.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام بنظر نمی رسه که دادگاخ در این خصوص رای برعلیه شما صادر کنه و احتمالا در مرحله بازپرسی قرار منع تعقیب بخوره چونکه تهدید دارای تعاریف خاصی طبق قانون است

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما مزاحمت از ایشان شکایت میکردید به جای اس ام اس دادن