مشاوره حقوقی رایگان - عدم پیگیری شکایت

با سلام.
مادرم از پدرم شکایت کیفری ترک انفاق کرده است و در دفتر الکترونیکی قوه قضاییه الان ابلاغیه آمده برای مراجعه به کلانتری و جواب دادن یک سری سوالات. من میخواستم اگر مادرم پیگیری نکند و به کلانتری مراجعه نکند پرونده بسته میشود اگر نمیشود باید چی کار کند که انصراف بدهد؟ ممنونم

پاسخ ها :

فاطمه باباپوررزکناری

سرکار خانم فاطمه باباپوررزکناری :

سلام میتواند اعلام گذشت کند و یا اینکه زمانی که دلایل و مدارک کافی موجود نیست یعنی همان کلانتری نرفتن پرونده با منع تعقیب مواجه می‌شود