مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بجرم توهین و تخریب

سلام . بنده و همسایه مشاجره داشتیم و همسایه شکایت بحرم توهین و تخریب درب منزل از من داشته و احضاریه حل اختلاف برایمان امد ولی ما بین خود سازش کرده و قرار شد در تاریخ ارسالی حل اختلاف هر دو نفر شاکی و متشاکی شرکت نکنیم . ایا با این روش پرونده چگونه طی میشود . ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بهتر است هر دو نفر به شورا مراجعه نمایید و سازش نامه تنظیم نمایید تا در آینده دچار مشکل نشوید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

از طریق دفتر خدمات قضایی رضایت اعلام کنن بهتر است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بهتر است که شرکت نمایند تا سازش نامه و تنظیم پرونده در همان شورا مختومه گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر است هر دو نفر به شورا مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است شاکی در شعبه حاضر شود و رضایت خود را اعلام کند.