مشاوره حقوقی رایگان - فروش خانه به ثالث

خانه ای قولنامه کردیم و قرار شد که دو هفته بعد در دفتر خانه سند بزنیم اما فروشنده هفته قبل خانه را به شخص دیگری فروخت. برای رسیدن به حقم چه کار باید انجام دهم؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

درصورتی که سند رسمی به نام فروشنده است طبق مبایعه نامه دعوی الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

فروش مال غیر شکایت کنید ولی تقاضا میکنم پروندتون رو نزد یک وکیل ببرید تا درست طرح دعوا کنید .

پرسشگر :

فروشنده سند را به نام ثالث زده ایا باز هم می توان دعوی الزام به تنظیم سند رسمی را طرح کرد؟

علی حدادیان

علی حدادیان :

استان :

شكايت فروش مال غير البته چون دعوي كيفري است با وكيل اقدام شود

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام در این مورد بهترین راه شکایت کیفری فروش مال غیر است

یک وکیل

سلام شکایت انتقال مال غیر مطرح کنید