مشاوره حقوقی رایگان - مهریه از سهم الارث

سلام.
زن برادر من مهریه خود را از برادرم مطالبه کرده و برادرم دارایی ندارد. تنها دارایی او سهم ارث پدری او هست که یک باب مسکن که در حال حاضر من، برادر دیگر (مجرد) و مادرم در آن زندگی میکنیم. آیا قانون به او اجازه فروش و برداشتن مهریه خود را از سهم برادرم بگیرد؟ آنگاه تکلیف ما چی هست؟ یعنی باید محل زندگی خود را برای پرداخت مهریه برادر بزرگم بفروشیم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله حتما قابل توقیف است مگر برادرتان در ان جا ساکن باشد و ملک دیگری نداشته باشد با شرایط جز مستثنیات دین بوده و قابل توقیف نمیباشد