مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای

با سلام 3نفر هستیم که به اتهام خیانت در امانت و کلاهبرداری محکوم شده ایم بدون هیچ مدرک یا امضا یا هر چیز دیگه و اعتراض به رای زدیم خواستم بدونم آیا امکان لغو حکم یا برائت ما وجود دارد؟ و آیا وکیلی هست که به ما معرفی شود که بتونیم بیگناهیمون رو ثابت کنیم لطف کنید کمکم کنید زندگیمون نابود شده و دخترم دربه در شده ممنون میشم

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

پرونده شما باید مطالعه و بررسی شود به دفتر یکی از وکلای محل اقامت خودتون مراجعه کنید