مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام من برادرم به دو تا خانم گفته من براتون ویزای آلمان میگریم اونام نفری 4 میلیون بهش دادن اینم نتونسته کاری کنه اونام شکایت کردن حکم اومده کلاهبرداری 7 سال زندان باید خودشو معرفی کنه تا 30 روز دیگه برادرم خیلی کم سنش کمه متولد 66 نمیشه یکاری کرد این نصف بشه برائت بگیریم براش بخدا مادرم 4 ماهه فوت کرده پدرمم 2 سال پیش فوت کرده برادرم همینجوری آواره اس پول هم نداریم که به اونا بدیم چیکار کنیم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

در مهلت قانونی اعتراض و تقاضای تخفیف مجازات را کنید.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

تجدیدنظر خواهی کنید و تقاضای تخفیف کنید و اگر بتوانید پول آنها را پس دهید شاید از تخفیف مجازات برخوردار شوید ونیاز به رضایت شاکی دارید