مشاوره حقوقی رایگان - اسکرین شات شناسنامه جعلی واتساپ

با سلام
یک نفر در واتساپ عکس یک شناسنامه که با فتوشاپ جعل کرده رو برای گول زدن من برای من ارسال کرد . من متوجه شدم که جعلیه
این شخص عکس پروفایل و شماره و نامش هم مشخص بود
و بعد اینکه بهش گفتم عکس شناسنامه ای که فرستادی جعلیه با فتوشاپ جعل کردی
سریع پروفایل رو برداشت و دلیت اکانت کرد

بنده عکس شناسنامه جعلی که برای گول زدن من برام فرستاد و اسکرین شات از پیام های ایشون دارم آیا میتونم پیگیری کنم ؟؟

و یا از طریق شماره شکایت انجام میشه یا عکس خود شخص یا نام و نام خانوادگی؟؟

و اگه شماره بنام خود طرف نباشه از طریق عکس پروفایل و نام قابل پیگریه؟؟

پاسخ ها :

اسکرین شات تصویر شناسنامه جعلی اسکرین شات