مشاوره حقوقی رایگان - صدور سند ملک صنعتی

سلام و عرض ادب
ملک بنده صنعتیه و ساختمان مسکونی داخلش ساختم و بابت ساختش کمیسیون ماده 99 جریمه شدم و کل مبلغ مورد نظر رو پرداخت کردم. و آب و برق و گاز گرفتم. و اداره بنیاد علوی کل ملک 220 متری رو به بنده واگذار کرد.
حالا خواستم سند بگیرم اداره ثبت اسناد به اداره مسکن و شهرسازی نامه داده که طبق ماده 6 و 8قانون تعیین تکلیف وضعیت ثبتی اراضی تکلیف این ملک در رابطه با صدور سند چیست ؟
مسکن و شهرسازی جواب نامه رو دادن که این ملک جزو منابع ملی و دولتی نمی باشد و هرگونه اقدام بعدی منوط به رعایت قانون تعیین تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمان های فاقد سند رسمی و آئین نامه ها و دستورالعمل های مربوطه واخذ مجوز از ادارات ذیربط و رعایت حد نصاب تفکیک اراضی با کاربری خاص میباشد .
که این جواب برای اداره ثبت کافی نبوده و اداره ثبت این نامه رو قبول نکرد و گفت که باید در رابطه با اجرای ماده 6و8 قانون تعیین تکلیف وضعیت ثبتی؛ صراحتا در خصوص صدور سند با توجه به کاربری صنعتی و وجود ساختمان مسکونی اظهار نظر بدهند
حال بنده با مسکن شهر سازی صحبت کردم که نامه شونو تغییر بدن و اصلاح کنن . ممانعت می ورزند
لطفا راهنمائیم کنید که چکار باید بکنم
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
میتوانید مجدداازاداره ثبت درخواست ارسال استعلام به اداره مربوطه باقید صریح مورد سوال درمتن استعلام نمایید