مشاوره حقوقی رایگان - صدور شناسنامه

با سلام
شناسنامه کودک 5 ماهه ام گم شده است، کپی شناسنامه موجود می باشد، آیا امکان دریافت مجدد شناسنامه بدون ثبت المثنی امکان پذیر است؟؟ آیا ثبت المثنی بعدا سو تفاهم هایی را روی شخصیت فرزندم به وجود می آورد؟

پاسخ ها :

محمد  صابر

محمد صابر :

با سلام
شما چاره ای جز گرفتن شناسنامه المثنی ندارید .لازم به ذکر است که گرفتن شناسنامه المثنی برای فرزند 5 ماهه هیچ آثار سوئی را ندارد.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام نمیدانم این نگرانی از کجا ناشی می شود اما سالانه هزاران شناسنامه المثنی صادر می شود. هیچ مشکلی ندارد اقدام بفرمایید